Wednesday, March 07, 2007

PE BARICADE




Ascuns in spatele blocurilor de pe malul Dambovitei, Pe Baricade este un club (si cafenea, si vara terasa) mic dar foarte dragut ce a gazduit pe 23 Februarie concertul Turntable Science.
Pe Baricade este aflat la numai cinci minute de mers de la magazinul Unirea. Cele mai apropiate miloace de transport sunt autobuzul 312 si metroul (statia: Piata Unirii 1), dar orice autobuz care ajunge la Unirea este bun.
Desi este relativ mic, clubul poate gazdui cu succes pana la 200 de personae inauntru, vara existand posibilitatea amenajarii terasei din curtea cladirii astfel incat nimeni nu ar mai ramane pe dinafara.
Meniul de bauturi este variat si nu se poate zice ca n-ai de unde alege, preturile fiind accesibile pentru un club. Singurul minus ar fi faptul ca nu au Coca Cola, ci doar Pepsi, ceea ce in ochii unui fan inrait al produselor Coca Cola nu da prea bine.
Spatiul destinat clientilor este impartit in trei: un hol la intrare cu mese si scaune tip bar si doua camere cu mese si scaune ce pot fi aranjate in functie de situatie. Au toalete separate pentru femei si barbati, curate si folosibile.
Pe 23 februarie, Turntable Science rocked the house @ Pe Baricade, intr-un show incendiar ce a tinut pana tarziu in noapte. Cu intrarea gratis si muzica buna nu aveai cum sa nu te simti bine. De remarcat sonorizarea excelenta si faptul ca nu s-a simtit fumul de tigara
La plecarea din Pe Baricade ramai cu un sentiment placut, dorindu-ti sa intalnesti mai multe locuri ca acesta. Fie pentru un concert sau pentru o dupa amiaza linistita Pe Baricade este locul ideal.


Atmosphere: 5
Drinks: 4
Staff: 3
Restroom: 5
Location: 4.5


This is the same review as the one on www.yazee.ro/clubz/




No comments: